Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Vlajka FLAGMASTER® vyrobená z robustního 75D polyesteru je absolutní...
Plachta je vyrobena z polypropylenu, na obou stranách potažené vrstvou...
Plachta je vyrobena z polypropylenu, na obou stranách potažené vrstvou...
Materiál tohoto ponku je masivní dřevo, stůl je tedy robustní a zaručuje...
P90529
109 Kč (10,00 kg)
skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Elektrický gril G21 Hawaii s rozkládacím stolem má termostat a nastavíte na něm teplotu v rozpětí 100 °C–220 °C. Přenosný gril s velkou grilovací plochou, grilovacím roštem s vroubkovaným i hladkým povrchem pro grilování různých druhů potravin a víkem má také chytře řešený stůl s odkládácím místem a pojezdem. Háček pro zajištění stojanu na gril ve složené poloze slouží i k zavěšení grilovacího nářadí. Po grilování můžete podstavec pod gril snadno složit a celý gril tak pohodlně a bez námahy přesunete. Vysoký výkon, nepřilnavý kvalitní rošt, rovnoměrný rozvod tepla, víko pro udržení optimální požadované teploty – to jsou vlastnosti dokonalého grilu, který můžete používat všude. Na balkoně, na terase nebo na chatě, kam jej snadno převezete. Praktická vyjímatelná miska zadrží odkapávající tuk. Díky pojezdu se dvěma koly gril pohodlně přesunete tam, kde jej právě potřebujete. A jednoduše se uklízí, když skončí grilovací sezóna! Elektrický gril zapojíte do elektřiny a na termostatu nastavíte požadovanou teplotu. To je vše, takže na rozdíl od plynových grilů nemusíte manipulovat s plynovou bombou ani shánět nejvhodnější topivo, jako je tomu u grilů na dřevěné uhlí. Po každém grilování doporučujeme gril vyčistit. Údržba je snadná – stačí otřít rošt a vyprázdnit misku na odkapávající tuk, která chrání vnitřní část grilu. Bytelná a stabilní ocelová konstrukce s práškovým nástřikem a gril z odolného tvrzeného plastu s hliníkovým roštem, opatřeným nepřilnavou vrstvou, mají stupeň ochrany IPX4. Znamená to, že grilu G21 Hawaii neuškodí letní déšť ani stříkající voda (ale stejně si tu zavlažovací hadici příště lépe zabezpečte, ať krom grilu nesmáčí i dobroty na něm). Když se řekne elektrický gril, představí si většina lidí stolní kontaktní gril. Co mají společného a čím se liší? Grilovat na nich můžete i na balkoně v paneláku. Bez obav, že vás budou sousedé proklínat za linoucí se kouř z dřevěného uhlí. Oba můžete dát i na stůl. Zásadní rozdíl je ovšem v možnostech a chuti grilovaných specialit. Gril G21 Hawaii jim totiž, na rozdíl od kontaktního grilu, dá tu správnou chuť. A grilovat na něm můžete i žebra nebo koleno, neomezuje vás výška jako u grilu kontaktního.